Workshop epoxy inschrijven

Workshop "Werken met epoxy" voor mensen die nog geen of weinig ervaring met epoxy hebben.

Workshop epoxy! Leer met epoxy gieten, coaten, lamineren en plamuren


De epoxy workshop wordt gehouden in Wormerveer. De duur is ca. 3 - 3.5 uur.

We behandelen de mogelijkheden van epoxy, giethars en de materialen die in combinatie met epoxy kunnen worden gebruikt. Onderwerpen zijn het coaten en gieten met epoxy, het toevoegen van vulmiddelen om de eigenschappen van epoxy te veranderen, het gebruiken van verschillende kleurstoffen. verwijderen van luchtbellen, tips&trics en nog veel meer.

Van alle toepassingen hebben we voorbeelden en er is vanzelfsprekend ruimte voor specifieke vragen. Neem gerust foto's of voorbeelden mee.

De deelnemers zijn divers; watersporters, meubelmakers, kunstenaars, modelbouwers, aquaristen of enthousiaste doe het zelvers.

Het theoriedeel duurt ongeveer anderhalf uur en de rest van de tijd zijn we zelf bezig.

De kosten bedragen 35 euro inclusief gebruik van materialen, koffie, thee, frisdrank en een stroopwafel.

Daarnaast krijg je ook nog eens 10% korting op je eerste bestelling!

Locatie is Vrijheidweg 53, Wormerveer in Noord-Holland. 

Aanvang workshop is 10.00 uur.

Kleding: Makkelijke kleding waarop een vlek geen ramp is. Overall is niet nodig maar kan natuurlijk ook.

Na inschrijving op de website ontvang je ca. 2 weken voor aanvang van de workshop een bevestiging. Inschrijven gebeurt op volgorde van aanmelding. Er is veel belangstelling voor de workshop maar mocht de ochtend vol zijn dan kunnen we bij voldoende deelnemers altijd een middagprogramma of een andere dag inplannen.
1 10
9.4
774 Beoordelingen
"Goede duidelijke informatie op de website en snelle levering van de producten"
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.