Workshop epoxy inschrijven

Diverse workshops epoxy

Workshops epoxy! Leer werken met epoxy

De epoxy workshops worden gehouden in Wormerveer.

Workshop werken met epoxy


Epoxy is een fantastisch materiaal en kent vele toepassingen. Het wordt veel gebruikt in de watersport voor het bouwen of repareren van boten en vaartuigen maar ook kunstenaars en meubelmakers hebben het materiaal ontdekt.

Denk aan epoxy (river) tables, sieraden, het afgieten van schilderijen en nog veel meer. Maar wist je dat epoxy ook uitstekend geschikt is voor het repareren van kozijnen? Of het leggen van een nieuwe, strakke vloer?

In deze workshop leggen we je uit wat de verschillende mogelijkheden zijn. We behandelen de verschillende soorten epoxy met hun toepassingen, Je krijgt uitleg over de verschillende vulmiddelen om en ijzersterke epoxylijm of -plamuur te maken en het gebruik van epoxy in combinatie met (glas)weefsels.

Ook het gebruiken van verschillende kleurstoffen het verwijderen van luchtbellen en tips & trics komen aan bod. Natuurlijk leer je ook hoe je veilig met epoxy kunt werken.

Van alle toepassingen hebben we voorbeelden en er is vanzelfsprekend ruimte voor specifieke vragen. Neem gerust foto's of voorbeelden mee. (liever geen hele meubelstukken of boten ;)

De deelnemers zijn divers; watersporters, meubelmakers, kunstenaars, modelbouwers, aquaristen of enthousiaste doe het zelvers.

De workshop begint om 10.00 uur en duurt ca. 3 - 3.5 uur. Het theoriedeel duurt ongeveer anderhalf uur en de rest van de tijd zijn we zelf bezig om het geleerde toe te passen.

Het uitgangspunt is dat je na de workshop zelfverzekerd met epoxy aan de slag kunt! Daarnaast krijg je ook nog eens 10% korting op je eerste bestelling!

Na inschrijving op de website ontvang je ca. 2 weken voor aanvang van de workshop een bevestiging. Inschrijven gebeurt op volgorde van aanmelding. Je inschrijving is definitief als we je betaling hebben ontvangen.

Creative epoxy workshop resin art


Wil je op een creatieve manier met epoxy aan de slag en ook nog eens met je eigen epoxy kunstwerk thuiskomen? Dan is deze Resin Art workshop voor jou!

Onder begeleiding van kunstenaresse Miranda de Koning leer je de technieken om zelf epoxy resin art te maken.

In deze workshop maak je naar eigen inzicht een kunstwerk op een tafeltje. Het blad van de tafel is afneembaar zodat je het ook als kunstwerk aan de muur kan hangen.

We beginnen deze workshop met een beknopte uitleg over epoxy en hoe je deze gebruikt om je eigen kunstwerken te creëren. Natuurlijk komt het veiligheidsaspect aan bod en krijg je tips & trics voor een optimaal resultaat.

In het 2e deel van de workshop gaan we zelf gieten. Eerst maak je een keuze voor de te gebruiken kleuren en techniek. Daarna maak je een proef gieting op een canvas. Is alles naar wens, dan ga je aan de slag met het ingieten van de tafel.

Natuurlijk zijn alle benodigde materialen aanwezig en inbegrepen in de workshop. Na afloop heb je de mogelijkheid om een Resin Art pakket aan te schaffen met 50% korting.

De workshop begint om 10.00 uur en duurt ca. 3 uur. Omdat de epoxy een langere tijd nodig heeft om uit te harden versturen we je deze later per post. Het canvas mag je natuurlijk ook houden!

Na inschrijving op de website ontvang je ca. 2 weken voor aanvang van de workshop een bevestiging. Inschrijven gebeurt op volgorde van aanmelding. Je inschrijving is definitief als we je betaling hebben ontvangen.

1 10
9.4
774 Beoordelingen
"Goede duidelijke informatie op de website en snelle levering van de producten"
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.