Mr. Boat
Let's stick together!

Workshops epoxy! Leer werken met epoxy

Leer werken met epoxy bij een van onze epoxy workshops. Nu al van start met epoxy? Bekijk dan onze instructievideo's en handleidingen in het kenniscentrum. Wegens de huidige omstandigheden en maatregelen zijn er tijdelijk geen workshops, we hopen hier zo spoedig mogelijk weer mee te beginnen.

Helaas, er zijn geen resultaten...

De epoxy workshops worden gehouden in Wormerveer.

Workshop werken met epoxy

Epoxy is een fantastisch materiaal en kent vele toepassingen. Het wordt veel gebruikt in de watersport voor het bouwen of repareren van boten en vaartuigen maar ook kunstenaars en meubelmakers hebben het materiaal ontdekt.

In deze workshop leggen we je uit wat de verschillende mogelijkheden zijn. We behandelen de verschillende soorten epoxy met hun toepassingen, Je krijgt uitleg over de verschillende vulmiddelen om en ijzersterke epoxylijm of -plamuur te maken en het gebruik van epoxy in combinatie met (glas)weefsels.

Ook het gebruiken van verschillende kleurstoffen, het verwijderen van luchtbellen en tips & tricks komen aan bod. Natuurlijk leer je ook hoe je veilig met epoxy kunt werken.

Van alle toepassingen hebben we voorbeelden en er is vanzelfsprekend ruimte voor specifieke vragen. Neem gerust foto's of voorbeelden mee. (liever geen hele meubelstukken of boten ;)

De deelnemers zijn divers; watersporters, meubelmakers, kunstenaars, modelbouwers, aquaristen of enthousiaste doe het zelvers.

De workshop begint om 10.00 uur en duurt ca. 3 - 3.5 uur. Het theoriedeel duurt ongeveer anderhalf uur en de rest van de tijd zijn we zelf bezig om het geleerde toe te passen.

Het uitgangspunt is dat je na de workshop zelfverzekerd met epoxy aan de slag kunt! Daarnaast krijg je ook nog eens 10% korting op je eerste bestelling!

Na inschrijving op de website ontvang je ca. 2 weken voor aanvang van de workshop een bevestiging. Inschrijven gebeurt op volgorde van aanmelding. Je inschrijving is definitief als we je betaling hebben ontvangen.

Creative epoxy workshop resin art

Wil je op een creatieve manier met epoxy aan de slag en ook nog eens met je eigen epoxy kunstwerk thuiskomen? Dan is deze Resin Art workshop voor jou!

Onder begeleiding van kunstenaresse Miranda de Koning leer je de technieken om zelf epoxy resin art te maken.

In deze workshop maak je naar eigen inzicht een kunstwerk op een tafeltje. Het blad van de tafel is afneembaar zodat je het ook als kunstwerk aan de muur kan hangen.

We beginnen deze workshop met een beknopte uitleg over epoxy en hoe je deze gebruikt om je eigen kunstwerken te creëren. Natuurlijk komt het veiligheidsaspect aan bod en krijg je tips & trics voor een optimaal resultaat.

In het 2e deel van de workshop gaan we zelf gieten. Eerst maak je een keuze voor de te gebruiken kleuren en techniek. Daarna maak je een proef gieting op een canvas. Is alles naar wens, dan ga je aan de slag met het ingieten van de tafel.

Natuurlijk zijn alle benodigde materialen aanwezig en inbegrepen in de workshop. Daarnaast krijg je ook nog eens 10% korting op je eerste bestelling!

De workshop begint om 10.00 uur en duurt ca. 3 uur. Omdat de epoxy een langere tijd nodig heeft om uit te harden versturen we je deze later per post. Het canvas mag je natuurlijk ook houden!

Na inschrijving op de website ontvang je ca. 2 weken voor aanvang van de workshop een bevestiging. Inschrijven gebeurt op volgorde van aanmelding. Je inschrijving is definitief als we je betaling hebben ontvangen.


Please accept functional cookies to view this YouTube video.
9.3
Top bedrijf!
Als beginner begonnen met wat kleine projecten epoxy gieten. Na mijn eerste bestelling bleek ik voor een project een andere epoxy nodig te hebben die in dunne lage...
Het is een top bedrijf!
Kwaliteits producten en top service!
Prima epoxy!
Binnen 24 uur bezorgd, epoxy is prachtig en heel makkelijk in gebruik, de beginner set die je bestelt is compleet en je kan meteen aan de slag.
Prima ervaring en goed te verwerken/mengen
Na het mengen de gemaakte bartafel van bier dopjes volgegoten. Enige minpunt is dat er na zeker 5-6 uur luchtbellen tevoorschijn zijn...