Mr. Boat
Let's stick together!

Loswas

Behandel je mal met loswas zodat epoxy niet aan de mal hecht. Behandelde mallen kun je meerdere keren gebruiken.

wilsor loswas
Behandel je mal met loswas zodat epoxy niet aan de mal hecht. Behandelde mallen kun je meerdere keren gebruiken. Creëert een glanzend en veelvuldig lossend maloppervlak dat de hoogste glans en afwerking geeft aan geloste projecten.


Stappenplan voor verwerking:

1. Reinig het maloppervlak grondig.

2. Poets de mal dan zorgvuldig in met een schone doek door de mal cirkelvormig in te wrijven met een dunne laag loswas en poets na enkele minuten met een droge schone lap uit. Wacht niet te lang met uitpoetsen, anders is de was al zo hard dat men de strepen niet meer weg krijgt.

3. Wanneer de waslaag dof is met de hand en met een schone, liefst badstof, doek uitwrijven. Geen machine hiervoor gebruiken anders raakt de verse waslaag beschadigd

4. Enkele minuten wachten om de waslaag te laten drogen en daarna op deze manier drie tot vier lagen aanbrengen (voor nieuwe of lang ongebruikte mallen) en wacht minimaal een uur na het uitpoetsen van de laatste waslaag voordat de mal in gebruik genomen wordt

5. Deze werkwijze heeft een groot aantal lossingen waarvan het aantal echter afhankelijk is van de moeilijkheidsfactor van de mal.

6. Als de mal wat moeilijk lost na meerde malen te gebruiken opnieuw volgens bovenstaand advies één extra waslaag aanbrengen.
Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
1 10 1624
9.3
1624 Beoordelingen
9.5