Alles voor de voorbereiding en afwerking van je epoxy project!

Alles voor de voorbereiding en afwerking van je epoxy project! Schuurpapier, polijstmiddelen, ontvetters en meer!

Top kwaliteit schuurpapier

Ontvetten en schuren

Professioneel schuurpapier in diverse korrelsoorten en aceton voor ontvetten.

Verwijderen van luchtbellen uit epoxy

Luchtbellen verwijderen

Hulpmiddelen om epoxy of epoxy laminaat te ontluchten. Vacuüm ontluchtingssets, branders, lamineerrollers en bubbles away.

Materialen voor het polijsten van epoxy

Polijsten

Alles voor het polijsten en bijwerken van je epoxy project!

Schuren en ontvetten ter voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zeker als je met epoxy aan de slag gaat. Veel problemen die ontstaan bij het werken met epoxy hebben te maken met een onjuiste voorbereiding. Veel voorkomend is het gebruik van verkeerde ontvettingsmiddelen.

In deze video leer je hoe je je werkstuk op de juiste manier voorbereidt.


Ontluchtingsmiddelen voor epoxy

Het ontstaan van luchtbellen kan komen door diverse redenen. Tijdens het mengen van de epoxyhars en -harder ontstaan er vrijwel altijd luchtbellen, maar ook door het gieten van de epoxy en ontgassing van de ondergrond tijdens het uitharden van de epoxy. In deze categorie vind je alle producten om je epoxy te ontluchten.
Meer weten over ontluchtingsmethodes voor epoxy? Hier vind je uitleg over het verwijderen en voorkomen van luchtbellen in epoxy.

Siliconenrubber en losmiddelen

Epoxy hecht op vrijwel alle materialen zoals hout, steen, gips en de meeste kunststoffen. Om toch je epoxyproject los te krijgen van de mal zijn er een aantal materialen verkrijgbaar. Meer weten over wat je nodig hebt om een mal te maken voor epoxy? Bekijk onze uitleg over het maken van mallen voor epoxy.

Polijsten

Polijsten is het proces waardoor een oppervlak van een materiaal glad en glanzend gemaakt wordt. Denk bijvoorbeeld aan de romp van een boot of epoxy meubels, zoals tafels en barbladen die na verloop van tijd gebruikskrassen en -vlekken vertonen. Door te polijsten kun je de epoxy weer glad krijgen en de originele glans herstellen.
9.3
Geweldige service en het product is super
Voor mij was het de eerste keer met epoxy te werken maar het was een heel karwei maar het is me uiteindelijk toch gelukt om de effecte...
Helemaal top
Zeer klantvriendelijk, het contact aan de telefoon was vriendelijk en professioneel. De service gewoon goed met een extraatje. Absoluut aan te bevelen.
Zeer vriendelijke service
De producten die mr boat aanbied zijn echt top Je krijgt bij je pakketje wat handschoenen een roerstokje en een maatbeker Wat natuurlijk heel handig ...
Top! Goede producten, snelle levertijd!
Ik werk altijd met mr.boat epoxy, beste epoxy wat ik tot nu toe heb gebruikt, een aanrader!