Epoxy-weefsels-fillers & meer
Epoxy-weefsels-fillers & meer
Ook voor aquaria en modelbouw!
(Leeg)
Login
Gratis verzending boven de 50 euro!

Nieuwsbrief mei 2009
Welkom

bij deze nieuwsbrief van Mr.Boat. We hebben we weer een aantal interessante en/of amusante onderwerpen op een rijtje gezet. Wil je meer informatie over een onderwerp, heb je een tip of wil je meer weten over het gebruik van onze producten? Laat het ons weten!
 
Veel plezier met deze nieuwsbrief.
 
Frank

 
In dit nummer:
 
Aanbieding voor alle lezers van de Mr.Boat nieuwsbrief!
 
Speciaal voor alle lezers van deze nieuwsbrief geven we 10% korting weg op alle bestellingen die in mei vallen! Vul bij het plaatsen van een bestelling "nieuwsbrief" in bij het commentaarveld en we verrekenen de korting. Da's toch prettig in deze barre tijden?

 
Zelf een RIB bouwen? 
 
Een RIB (rubberboot met harde bodem) is misschien niet het eerste type boot waar je aan denkt bij zelfbouw maar het kan wel degelijk! Gemini in Engeland levert complete kits en bouwplannen voor RIB's tot wel 9 meter. Jack Bowran is de eigenaar; een aardige vent met heel veel ervaring die ook support geeft tijdens het bouwen. Mr.Boat hoopt deze zomer zelf te beginnen met de bouw van een 7.5 meter RIB. Natuurlijk komt er een verslag op de website.

 
Mr.Boat Blog 
 
Mr.Boat Blog voorziet al ruim 3 jaar in het dagelijkse natte nieuws. Spannend, stoer, sexy of stom, het staat er allemaal op. Kom eens kijken!
 
 
Mr.Boat goes aquaristic; Vivarium 2009, Aquafora  en Fremabo
 
Via het o.a. het aquariuforum "Aquafora" krijgen we steeds meer vragen (en bestellingen) uit de aquariumhoek. Daar zijn we natuurlijk blij mee en daarom sponsoren we dit forum ook. Aquafora stond ook op Vivarium 2009 op 28 & 29 mrt. jl. De toonaangevende beurs voor alles wat met aquaria en terraria te maken heeft.
 
Op Vivaria stond ook Fremabo; het vijver- en aquariumcentrum in Nieuwe Pekela. Sinds kort verkopen wij via Fremabo speciale winkelverpakkingen met Mr.Boat epoxy. 750 gram hars & harder, mengbeker, handschoenen, tongspatel, kwast en duidelijke gebruiksaanwijzing. Genoeg om een flinke achterwand volledig waterdicht te maken.
 
 
Nieuwe producten bij Mr.Boat
 
- Rollers speciaal voor het aanbrengen van epoxy. IJzersterk, betaalbaar en pluist niet. Staan deze week op de site.
- 80 grams glasweefsel. Perfect voor afwerking en modelbouw.
- Kant en klare epoxy-lijm en -glasweefselpakketjes. Alles voor je klus tegen een vriendelijk prijsje.
- Koperpoeder. Maak je eigen keiharde antifouling van epoxy en koperpoeder.
 
 
Interessante en amusante links
 
H2uhO: Amerikaans weblog door een absolute watersportgek.
Ship Simulator: Geweldige scheepssimulatiegame. Heel veel boten en missies; van speedboot tot Titanic.
Aquafora: Sympathiek forum over aquaria in de breedste zin van het woord.
Bluewater Jon: Jon is euh...uhm...nou kijk zelf maar.

 
 
Wist je dat:
  
- Er al een aantal instructiefilmpjes on line staan en er binnenkort meer volgen.
- Je een ijzersterke maar lichte en schuurbare plamuur kunt maken door epoxy te mengen met 50% microballooons en 50% aerosil.
- Er ook custom made stoelen en bedden voor lichamelijk gehandicapten met Mr.Boat epoxy worden gebouwd.
- Door epoxy met koperpoeder te mengen je een keiharde coppercoat krijgt die vele malen slijtvaster is dan normale antifouling.
 
 
 Mr.BoatQuote
 
"That's what a ship is, you know. It's not just a keel and a hull and a deck and sails, that's what a ship needs but what a ship is... what the Black Pearl really is... is freedom.!"
 
Captain jack Sparrow - Pirates of the caribean.
 
 
Tip van Mr.Boat:
 
Epoxy kan gaan kristalliseren als het bij lagere temperaturen wordt opgeslagen. Dit los je eenvoudig op door de tank(jes) een poosje in warm water te zetten. Af en toe goed schudden en de epoxy is weer vloeibaar en klaar voor gebruik.
 

 
 
 
 
 Mr.Boat by Rademaker Marine Services
 
Deze nieuwsbrief is auteursrechtelijk beschermd. Aan de nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.

Share:
Akkoord
Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.