Epoxy-weefsels-fillers & meer
Epoxy-weefsels-fillers & meer
Ook voor aquaria en modelbouw!
(Leeg)
Login
Gratis verzending vanaf 50 euro!

Nieuw: Workshop werken met epoxy.

Nieuw dit jaar is de workshop " Werken met epoxy".

In deze workshop vertellen we meer over epoxy en haar toepassingen. Aan bod komen o.a. de verschillende soorten epoxy, vulmiddelen, (glas)weefsels, hulpmiddelen, technieken en succesfactoren.

De workshop is bedoeld voor mensen die nog geen of weinig ervaring met epoxy hebben.

Na het theoriedeel is er de gelegenheid voor de deelnemers om de verschillende technieken zelf uit te proberen.De duur is ca. 3 - 3.5 uur. Er is vanzelfsprekend ruimte voor specifieke vragen.

De kosten bedragen 25 euro inclusief gebruik van materialen, koffie, thee en frisdrank. Daarnaast krijg je ook nog eens 10% korting op je eerste bestelling!

Locatie is onze loods in Nauerna, Assendelft in Noord Holland.

In overleg kunnen we de workshop ook op locatie geven. Datum en tijd kunnen worden afgestemd bij voldoende deelnemers (minimaal 5, maximaal 10 per workshop).

De planning in maart is reeds vol maar in april gaan we weer verder.

Geinteresseerd? Laat het ons weten en we nemen contact op.
Geschreven op 18-03-2013
Share:
Akkoord
Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.