Nieuw! Vacuüm ontluchtingsset

12
sep
Geschreven door:
epoxy, siliconenrubber, ontluchten, glashelder
Vacuumkamer-2-liter Vacuumkamer-9-liter
Met deze compacte vacuumkoepel kun je eenvoudig professionele resultaten behalen door luchtbellen uit je epoxyhars te verwijderen.

Niets vervelender dan dat er luchtbellen blijven zitten in je werkstuk. Er zijn verschillende manieren om deze na het gieten te verwijderen maar het beste is natuurlijk als de hars al helemaal vrij is van luchtbellen voordat je deze gaat gieten. Dat kan nu eenvoudig met deze vacuumkamer!

Deze vacuum ontluchtingsset is makkelijk in gebruik en wordt compleet geleverd met alle benodigde materialen.

Wij hebben gekozen voor een Europese kwaliteitspomp. Hoewel deze iets duurder zijn dan de Chinese tegenhangers is er een duidelijk kwaliteitsverschil. Je krijgt dan ook 12 maanden garantie op de pomp. Onderdelen zijn gewoon na te bestellen bij onze Nederlandse fabrikant.

De vaccuümkamers zijn verkrijgbaar in een 2 liter en een 9 liter versie.

Bekijk hier de modellen.

Gieten zonder luchtbellen was nog nooit zo makkelijk!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.