Nieuw! Mr.Boat epoxy vloer coating

16
mei
Geschreven door:
epoxy, vloercoating, DIY
Epoxy_vloer_aanbrengen
Nieuw zijn onze topkwaliteit, watergedragen, epoxy vloercoatings. Deze is eenvoudig zelf aan te brengen in 2 lagen en zijn in bijna alle RAL kleuren te verkrijgen.

Mr.Boat epoxy vloercoating hecht bijzonder goed op de meeste ondergronden. Te denken valt aan beton, zandcement, anhydriet, geglazuurde tegels, hout en metaal. Voor de meeste schone, droge ondergronden is geen primer nodig!

De epoxy vloercoatings worden veel gebruikt in garage's, fabriekshallen, showrooms, bijkeukens en winkelvloeren maar zijn ook uitstekend geschikt voor woonruimtes.

Het resultaat is een slijtvaste, dampdichte vloer die uitstekend bestand is tegen chemicalien zoals oliën, vetten, benzine, reinigingsmiddelen etc.

De epoxy wordt op kleur geleverd. Je hoeft dus niet zelf kleurpigmenten bij te mengen. Dat betekent een betere kleurechtheid en gelijkmatiger resultaat. De afwerking van een epoxyvloer is altijd hoogglans. Voor een matte afwerking kan nog een laatste laag matte PU lak worden aangebracht. Deze geeft ook extra bescherming aan de vloer.

Onze vloercoatings zijn zeer scherp geprijsd. Alle aangegeven prijzen zijn voor 2 lagen. Er zijn geen bijkomende kosten zoals dure primers.

Hier vind je het overzicht van de epoxy vloercoatings.

mrboat-epoxyvloersysteem-5kg
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.