Epoxy-weefsels-fillers & meer
Epoxy-weefsels-fillers & meer
Ook voor aquaria en modelbouw!
(Leeg)
Login
Gratis verzending vanaf 50 euro!

Nieuw in ons assortiment: Hydrant Jachtlakken

oude_liefde_logo_hydrant

Sinds kort is Mr.Boat dealer van het gerenommeerde verfmerk Hydrant.

Een goed onderhouden schip heeft een bijzondere charme en is daarom een plezier om naar te kijken. Het is de moeite waard de beste producten te gebruiken om uw boot te beschermen en te verfraaien. De producten van Hydrant zijn daarvoor bij uitstek geschikt.

Met de slogan “Oude liefde roest niet” is de productlijn Hydrant in de jaren ´80 en ´90 van de vorige eeuw bekend geworden. Hydrant biedt een kwalitatief duurzaam productenpakket speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse watersport. Het bevat producten die bescherming bieden in de meest extreme omstandigheden en zorgen voor een schitterend resultaat. Een serie van duurzame producten voor boven en onder de waterlijn van – primer tot aflak – zorgt voor een prachtig eindresultaat. De producten zijn onder meer toe te passen op hout, staal, aluminium en polyester. Maar ook in en om huis zijn de producten van Hydrant prima te gebruiken.

Kijk hier voor het assortiment: Hydrant Jachtlakken
Geschreven op 09-06-2015
Share:
Akkoord
Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.