Epoxy-weefsels-fillers & meer
Epoxy-weefsels-fillers & meer
Ook voor aquaria en modelbouw!
(Leeg)
Login
Gratis verzending vanaf 50 euro!

Nieuw! Epoxy vloersysteem

Epoxy_vloer_wit
Mr.Boat epoxy vloersysteem

De epoxy vloersystemen van de Italiaanse fabrikant Aemme zijn van topkwaliteit en eenvoudig aan te brengen. Geschikt voor verschillende ondergronden.

Met Aemme levert Mr.Boat een epoxy vloersysteem in de kleur wit of grijs dat eenvoudig zelf is aan te brengen op veel soorten ondergronden. Het systeem bestaat uit 2 componenten die gemengd dienen te worden en is vochtdicht en bestand tegen veel chemicaliën.

Aanbevolen wordt om tenminste 2 lagen aan te brengen, waarbij de eerste laag wordt verdund en als primer wordt opgezet. Na enkele uren, afhankelijk van de temperatuur kan de volgende laag worden opgezet.

Met een 3 liter set kan zeker 10 m2 in 2 lagen behandeld worden.

Werkwijze:

- Zorg er voor dat de ondergrond goed droog, schoon en vetvrij is gemaakt.
- Eventuele gaten en scheuren kunnen gerepareerd worden met epoxyplamuur.
- Breng de eerste verdunde laag aan. Verdunning ca. 10% afhankelijk van de ondergrond. Hoe sterker de zuiging hoe hoger de verdunning.
- Na ca. 3 uur bij kamertemperatuur kan de volgende, onverdunde, laag worden aangebracht
- Na ca. 24 uur is de vloer weer beloopbaar en te gebruiken.
Geschreven op 29-02-2016
Share:
Akkoord
Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.