Epoxy-weefsels-fillers & meer
Epoxy-weefsels-fillers & meer
Ook voor aquaria en modelbouw!
(Leeg)
Login
Gratis verzending vanaf 50 euro!

Nieuw! De mini-verfroller van teflonschuim.

miniverfroller-29x14

Wat een leuk en makkelijk product! De mini verfroller is gemaakt van uniek, flexibel teflonschuim en geschikt voor vrijwel alle soorten verven en lakken, epoxy, polyester, kitten, lijmen, inkten etc. Het teflonschuim neemt geen materiaal op (gesloten celstructuur) waardoor je zeer zuinig en precies kunt werken.

De rollertjes zijn zeer eenvoudig te reinigen met vrijwel alle oplosmiddelen. Voor epoxy is dat aceton, voor verven (ook watergedragen) kan terpentine (evt. reukloos) worden gebruikt.

Het rollertje wordt met de hand gemaakt en is gepatenteerd. Het verkrijgt zijn unieke eigenschappen door de combinatie van teflon en magnetisme.

Perfect voor modelbouwers, maar ook voor het precies bijwerken van reperaties. Bijvoorbeeld gelcoat reparaties. Werkt streeploos en glad af.

De setjes worden geleverd inclusief rollerhouder, gepatenteerd magnetisch asje, diverse teflonschuim rollertjes, schoonmaakgaasje en mengbeker om de roller in schoon te maken.

Verkrijgbaar in 3 formaten. Je vind de mini-rollers hier .


Op de website van de Nederlandse fabrikant staat nog veel meer informatie over mogelijkheden en toepassingen. www.miniverfrol.nl
Geschreven op 03-04-2015
Share:
Akkoord
Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.