Bamboefietsen.nl; Perfect huwelijk tussen bamboe en epoxy

23
jun
Geschreven door:
bamboefiets, bamboo bike, epoxy, hennep, bamboe
Racefiets-op-maat-grmaakt-Bamboefietsen

Bamboefietsen zijn hot! Begrijpelijk want ze hebben niet alleen een fantastische uitstraling maar zijn ook robuust en zeer degelijk. Ieder bamboefiets is uniek en wordt op maat gemaakt.

We hebben een aantal klanten die hun eigen bamboefiets hebben gebouwd met fantastische resultaten. Maar heb je geen twee rechterhanden en wil je toch de show stelen dan kun je terecht bij bamboefietsen.nl.

Bamboefietsen.nl is een sympathiek bedrijf met een missie dat wordt geleid door de geëngageerde ondernemer Joep van Ginderen. De frames worden duurzaam geproduceerd op een eerlijke manier in diverse ontwikkelingslanden en in Nederland afgemonteerd met de beste materialen.

Geïnteresseerd? Bekijk de site van bamboefietsen.nl..
Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.