Bamboefietsen.nl; Perfect huwelijk tussen bamboe en epoxy

30
aug
Geschreven door:
bamboefiets, bamboo bike, epoxy, hennep, bamboe
Bamboefietsen zijn hot! Begrijpelijk want ze hebben niet alleen een fantastische uitstraling maar zijn ook robuust en zeer degelijk. Ieder bamboefiets is uniek en wordt op maat gemaakt.

We hebben een aantal klanten die hun eigen bamboefiets hebben gebouwd met fantastische resultaten. Maar heb je geen twee rechterhanden en wil je toch de show stelen dan kun je terecht bij bamboefietsen.nl.

Bamboefietsen.nl is een sympathiek bedrijf met een missie dat wordt geleid door de geëngageerde ondernemer Joep van Ginderen.

De bamboe frames worden in elkaar gezet met henneptouw en Mr.Boat epoxy in diverse ontwikkelingslanden, waaronder Oeganda. Dit gebeurt op een duurzame en eerlijke manier.

Vervolgens worden de frames verscheept naar Nederland waar ze afgemonteerd worden met de beste materialen.

Bijgaand een aantal foto's van de productie en een tweetal filmpjes over deze bijzondere bikes.

bamboe fietsen maken bamboe fietsenbamboefiets resultaat bamboefiets


Geïnteresseerd? Bekijk de site van bamboefietsen.nl.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.