Epoxy-weefsels-fillers & meer
Epoxy-weefsels-fillers & meer
Ook voor aquaria en modelbouw!
(Leeg)
Login
Gratis verzenden vanaf 50 euro!

Kopercoat deel 2

KOPERCOAT: EEN PRAKTIJKVERSLAG - PAGINA 2

Voor het ontvetten van grote oppervlaktes kun je een bezem gebruiken.

c 10
Voorbereiding is echt het halve werk: alles om te coaten wordt klaar gezet en voorbereid. Voldoende handschoenen op voorraad is erg handig en maak gebruik van Nylon rollers (schuimrollers lossen op).

c 13
Het mengen gebeurd zorgvuldig en zo schoon mogelijk. Om een mooi en goed resultaat te krijgen maak niet te veel in een keer aan (1 mengbeker bijvoorbeeld) en breng de coating 'nat op nat' op.

c 16
Vervolgens kan er begonnen worden met het aanbrengen van de eerste laag epoxycoating op het onderwater- en bovenwaterschip.

c 17
De epoxy is doorzichtig daarom blijf je alle reparatie plekken zien, maar het is allemaal wel geconserveerd.
TIP: voor het nat op nat opbrengen: wacht even nadat je de eerste laag hebt aangebracht. De epoxy gaat dan enorm plakken en dat is het moment waarop je de 2elaag aanbrengt. Zo ontstaat er een dikke laag epoxy die enorm goed aan elkaar hecht.Werk verder volgens een systeem en met strijklicht. Anders is het lastig te zien waar je gebleven bent.

c 23
De boot staat helemaal in de epoxy. En glimt eindelijk weer.

c 25


VORIGE VOLGENDE
Share:
Akkoord
Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.