Mr. Boat
Let's stick together!

Kant en klare Epoxy sets

Kant en klare epoxy setjes met alle benodigdheden om te kunnen coaten, lamineren, lijmen en plamuren.

incl BTW
excl BTW
Filters
Merk


Standaard
Prijs

Kant en klare sets epoxy met alle materialen om direct aan de slag te kunnen. Met deze sets haal je alles in huis om goed voorbereid aan de slag te gaan met epoxy.

Voor kleine klusjes kies je de startkit met epoxy, vulmiddel en glasweefselband. Perfect voor kleine lijm- of lamineerklusjes.

Heb je meer te lamineren dan kun je kiezen voor het lamineerpakket met epoxy, glasweefsel en glasweefselband. Je kunt zelf aangeven welk soort glasweefsel je geleverd wilt krijgen.

Moet je meer lijmen, filets maken of plamuren dan kies je voor het lijm- plamuurpakket. Naast epoxy zit hier ook katoenvezel en microballoons (glass bubbles) bij.

Helemaal klaar voor het nieuwe seizoen ben je met het epoxy XL pakket. Hierin vind je alle epoxy, vulmiddelen, glasweefsel en hulpmiddelen om de meest voorkomende klussen efficiënt en veilig aan te kunnen pakken.

We leveren ook een hulpmiddelenpakket met alle benodigdheden voor de grotere epoxy klussen. Daarnaast hebben we ook een voordelig hulpmiddelenpakket voor het aanbrengen van onze epoxy vloercoating.

Lijmen met epoxy

Plamuren met epoxy

Lamineren met epoxy

Meer video's over de verwerking van onze epoxy vind je in het kenniscentrum

9.3
Goede epoxy, snelle levering, goede service
Kocht vroeger veel bij een ander groot bedrijf in Nederland, maar toen kwam ik jullie tegen! Betere epoxy, goedkoper (in sommige gev...
Zeer goede ervaring!
Goede communicatie naar de klant, snelle levering en netjes verpakt. Alles staat zeer duidelijk uitgelegd (ook adhv filmpjes). Top!
Top service
Ik bestel hier altijd met een gerust hard, bestellingen worden snel en netjes verzonden; producten altijd van goede kwaliteit.
goede service
goede service en prima product maar laat je goed voorlichten welk product je moet aanschaffen.