Zelfslijpende antifoulings van Hempel

Voorkom dat micro-organismen en algen zich onder het wateroppervlak vasthechten aan de romp van uw schip doormiddel van een zelfslijpende antifouling.

incl BTW
excl BTW

Zelfslijpende antifoulings van Hempel

Hempel antifouling

Hempel classic 71220 is een zelfpolijstende antifouling voor onder de waterlijn die het hele seizoen een goede bescherming biedt. De antifouling is te gebruiken voor boten van polyester, epoxy, hout, multiplex en staal. Geschikt voor langzaam varende motor jachten in zoet, brak, koud of gematigd water. Hempel’s Classic bevat koperverbindingen en organische, bioactieve werkzame stoffen die voldoen aan de European Biocide Product Regulations (BPR). Deze antifouling is niet te gebruiken op aluminium of andere lichte legering metalen.

Wat is een antifouling?

Een antifouling is een verfsoort om het onderwaterschip te beschermen tegen aangroei. Aangroei is niet alleen lelijk en lastig te verwijderen maar kan ook zorgen voor verlies van snelheid en een hoger brandstofverbruik. Bij een zelfslijpende antifouling slijten door de stroming van het water langzaam laagjes verf van het onderwaterschip af. Hierdoor blijft het oppervlakte glad. Meer over antifouling en hoe je antifouling aanbrengt lees je in het kenniscentrum artikel over antifouling.