Hydrant Bootlak Classic 750 ml

Transparante hoogglanzende klassieke bootlak voor houtbescherming. 750 ml.

Hydrant Bootlak Classic is een transparante afwerking welke uitermate geschikt is voor het blank afwerken van vrijwel elke houtsoort.

Door de specifieke samenstelling van de urethaan versterkte alkydhars/ standolie combinatie is een hoge elasticiteit gekoppeld aan lang glansbehoud. Door de urethaan toevoeging is een goede mechanische belastbaarheid gecombineerd met een zeer makkelijke verwerking en een uitstekende vloeiing.

Hydrant Bootlak Classic heeft een mooie traditionele bolle glans en oogt als een klassieke vernis. Door deze eigenschappen is Hydrant Bootlak Classic bijzonder geschikt als blanke afwerking op bijvoorbeeld (hard)houten deuren of leuningen van trappen, relingen van boten enz.

Hydrant Bootlak Classic is voorzien van een actieve UV -blokker.

Het verbruik is ca. 18 m2 per liter. Met de 750 ml verpakking kun je dus ca. 13.5 m2 behandelen ( 1 laag).
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.