Injecteerepoxy

Mr.Boat Injecteerepoxy is dunvloeibaar en kan daardoor extra diep doordringen in zuigende ondergronden zoals poreus steen en kops hout.

Mr.Boat Injecteerepoxy voor zuigende en poreuze oppervlaktes

Mr.Boat Injecteerepoxy, ook wel impregneerepoxy genoemd, is waterdun en kan daardoor diep doordringen in zuigende ondergronden zoals steen en kops hout.

Injecteerepoxy is mechanisch minder sterk en minder waterdicht dan "normale" epoxy maar uitstekend geschikt als eerste primerlaag op een zuigende ondergrond.

Indien gewenst kan de injectie epoxy gekleurd worden met onze epoxypigmenten.

Verwerking gebeurt met kwast of roller.

Toepassingen zijn bijvoorbeeld het tegengaan van zuiging bij poreuze oppervlaktes of het conserveren van oud, verdroogd hout zoals voorkomt in kozijnen en balken en op schepen. Ook voor het waterdicht maken van betonnen of stenen vijvers of zwembaden wordt vaak als eerste laag een injecteerepoxy aangebracht.

- Mengverhouding: 2 gewichtsdelen hars op 1 gewichtsdeel harder
- Houdbaarheid: Minimaal 2 jaar bij gesloten verpakking
- Verwerkingstijd: ca. 45 minuten bij kampertemperatuur
- Volledige doorharding: 24 uur bij kamertemperatuur


Coaten met epoxy


Meer video's over de verwerking van onze epoxy vind je in het kenniscentrum
1 10
9.4
608 Beoordelingen
"Snelle levering"
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.