Epoxy-weefsels-fillers & meer
Epoxy-weefsels-fillers & meer
Ook voor aquaria en modelbouw!
(Leeg)
Login
Gratis verzenden vanaf 50 euro!

Hydrant antislipverf HY7001- Grijs - 750 ml

Zijdeglanzende, sneldrogende, slijtvaste en corrosiewerende antislipcoating. Eenvoudig verwerkbaar en goed reinigbaar.

22,95

Beschrijving

Hydrant Antislipcoating is een 1-componenten aflak met een goede vulling en mooie egale halfglans. Door de toevoeging van zinkfosfaat versterkt Hydrant Antislipcoating de roestwerende eigenschappen van de aangebrachte grondlagen.

Tevens zorgt de specifieke samenstelling van dit product met een toevoeging van fijn antislippoeder voor een goed reinigbare antislipafwerking.
Hierdoor is Hydrant Antislipcoating uitermate geschikt als universele coating over gangboorden van schepen en op de treden van stalen trappen.

Hydrant Antislipcoating is zeer goed waterbestendig en heeft een prima kleur- en glansbehoud. Het product is door de goede vullende eigenschappen als eindlaag universeel inzetbaar op minder strakke ondergronden.

Het verbruik is ongeveer 8m² per 750 ml.

Share:
Akkoord
Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies voor het meten en bijhouden van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Stel een vraag.

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Je vraag
Cancel
Verzenden ››