Meguiars Mirror glaze - Loswas

Meguiars loswas 311 gram. Superkwaliteit!

Meguiars Mirror glaze is een hoog presterende vaste loswas die volgens de nieuwste technieken is samengesteld uit de beste carnauba was en semi-permanente polymeren waardoor een duurzaam glanzend en veelvuldig lossend maloppervlak ontstaat dat de hoogste glans en afwerking geeft aan het geloste deel. Een blik bevat 311 gram loswas.

Verwerking:

1. Reinig het maloppervlak grondig

2. Breng een dunne laag Meguiars Mirror glaze aan met een schone doek door de mal cirkelvormig in te wrijven

3. Wanneer de waslaag dof is met de hand en met een schone, liefst badstof, doek uitwrijven. Geen machine hiervoor gebruiken anders raakt de verse waslaag beschadigd

4. Ongeveer 10 minuten wachten om de waslaag te laten drogen en daarna op deze manier drie tot vier lagen aanbrengen (voor nieuwe of lang ongebruikte mallen) en wacht minimaal 15 minuten na het uitpoetsen van de laatste waslaag voordat de mal in gebruik genomen wordt

5. Deze werkwijze heeft een groot aantal lossingen waarvan het aantal echter afhankelijk is van de moeilijkheidsfactor van de mal.

6. Als de mal wat moeilijk lost opnieuw volgens bovenstaand advies één waslaag Meguiars Mirror glaze aanbrengen.
Stel een vraag

Meer informatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.