Mr. Boat
Let's stick together!

Mr.Boat giethars 14 kilo

Glasheldere epoxy giethars voor grote gietingen met een mengverhouding van 100:40 (gewicht) voor gietingen tot wel 7cm per laag.

Giethars epoxy 14kg
Mr.Boat epoxy giethars voor grote gietingen 100:40 bestaat uit 2 componenten; hars en harder die 100:40 op gewicht gemengd worden. Bij de uitharding komt weinig warmte vrij zodat in dikke lagen tot wel 7 cm. gegoten kan worden. Door de lange uithardingstijd hebben eventuele belletjes ruim de mogelijkheid om te ontsnappen.

De verpakking bestaat uit 10 kg epoxyhars en 4 kg epoxyharder.

Voor het opgieten van 1 millimeter op 1 m2 is ca. 1 kg gietepoxy nodig.

Epoxy giethars (100:40) wordt gebruikt voor decoratieve doeleinden waarbij het eindresultaat over het algemeen transparant en glashelder moet zijn maar is ook uitstekend geschikt om gecombineerd te worden met kleurpigmenten.

Let op: Deze epoxy is niet geschikt om aan te brengen met een roller of kwast en dient minimaal 1cm dik gegoten te worden. Probeer niet minder dan 140 gram per keer te gieten. De aangegeven laagdiktes gelden bij 18-21 graden. We raden af om grote gietingen te doen bij een temperatuur hoger dan 21 graden omdat de kans bestaat dat de epoxy te heet wordt tijdens het uitharden.

De UV bestendigheid van deze epoxy giethars is goed. Bij een transparant eindresultaat raden wij aan een UV blocker toe te voegen voor optimale bescherming.

Bij deze giethars worden nitryl handschoenen, tongspatel en een duidelijke handleiding meegeleverd.

Toepassingen: tafels of gietingen met een minimale dikte van 1cm.
1 10 1523
9.3
1523 Beoordelingen
"Super service
De klantenservice staat altijd voor je klaar."
Ook iets voor jou?
Uv-blocker voor epoxy

Mr.Boat UV Blocker

Mr.Boat UV Blocker beschermt tegen UV straling en voorkomt vergeling.

Vanaf
4,95
Giethars epoxy 28kg

Mr.Boat giethars 28 kilo

Glasheldere epoxy giethars voor grote gietingen met een mengverhouding van 100:40 (gewicht) voor gietingen tot wel 7cm per laag.

485,00