Mr. Boat
Let's stick together!

Mr.Boat giethars voor grote gietingen

Glasheldere epoxy giethars voor grote gietingen van 1 tot 7 cm per laag met een mengverhouding van 100:40 (gewicht).

epoxy-giethars-voor-grote-gietingen2

Mr.Boat epoxy giethars voor grote gietingen wordt veel gebruikt voor tafels of gietingen met een minimale dikte van 1cm, de epoxy is glashelder en perfect voor het maken van riviertafels of het ingieten van objecten. Epoxy giethars (100:40) wordt gebruikt voor decoratieve doeleinden waarbij het eindresultaat transparant en glashelder moet zijn maar is ook uitstekend geschikt om gecombineerd te worden met kleurpigmenten.

De UV bestendigheid van deze epoxy giethars is zeer goed. Enkel bij een transparant eindresultaat raden wij aan om UV blocker toe te voegen voor optimale bescherming op lange termijn.

Bij deze giethars worden nitryl handschoenen, tongspatel en een duidelijke handleiding meegeleverd.

epoxy voor grote gietingen tafel banner

Hoe gebruik je Mr.Boat epoxy giethars voor grote gietingen?

Mr.Boat epoxy giethars voor grote gietingen bestaat uit 2 componenten; hars en harder die 100:40 op gewicht gemengd worden. Voor het berekenen van de juiste verhouding bij het mengen kun je gebruik maken van onze epoxy rekentool, hier vul je gemakkelijk de gewenste hoeveelheid in en zie je direct de juiste mengverhouding. Bij de uitharding komt weinig warmte vrij zodat in dikke lagen tot wel 7 cm gegoten kan worden. Door de lange uithardingstijd hebben eventuele belletjes ruim de mogelijkheid om te ontsnappen. Na het mengen begint de uitharding, de epoxy is te schuren na 48 uur en na circa 7 dagen (afhankelijk van temperatuur en laagdikte) is de epoxy op eindsterkte.

Voor het opgieten per 1 millimeter dikte op 1 m2 is 1 kg gietepoxy nodig. Exact weten hoeveel je project nodig heeft? Gebruik dan onze epoxy rekentool.

Let op: Deze epoxy is niet geschikt om aan te brengen met een roller of kwast en dient minimaal 1cm dik gegoten te worden. Probeer niet minder dan 140 gram per keer te gieten. De aangegeven laagdiktes gelden bij 18-21 graden. We raden af om grote gietingen te doen bij een temperatuur hoger dan 21 graden omdat de kans bestaat dat de epoxy te heet wordt tijdens het uitharden.

Op voorraad! Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden.
1 10 1657
9.3
1657 Beoordelingen
Ook iets voor jou?
epoxy uv blocker

Mr.Boat UV Blocker

Mr.Boat UV Blocker beschermt tegen UV straling en voorkomt vergeling op lange termijn.

Vanaf
4,95
796-img_1-roerhoutjes-10

Roerhoutjes 23cm

10 houten roerstaafjes van 23cm, handig voor het mengen van grotere hoeveelheden epoxy.

2,50
17.5