Bouw van een roeiboot met multiplex, epoxy en glasweefsel - deel 3

Volgende pagina >
Pagina 1, 2, 3, 4


De dekplaten worden aangelegd en met verzwaringen rond gebogen. Op alle delen die verbonden worden wordt alvast epoxylijm aangebracht.

row-cruiser-stitch-glue-22
row-cruiser-stitch-glue-23 row-cruiser-stitch-glue-24Als het dek eenmaal vastzit kan het op maat worden gezaagd en worden bijgeschuurd. Daarna kunnen er weer extra epoxy fillets worden aangebracht aan de binnen- en buitenkant.


row-cruiser-stitch-glue-25 row-cruiser-stitch-glue-26 row-cruiser-stitch-glue-27


Als alle fillets en glasweefselverstevigingen zijn aangebracht wordt het tijd om de hele boot van 2 lagen epoxy te voorzien. Breng de eerste laag als een primer aan en laat deze 24 uur uitharden. Daarna kan de boot nog een keer geschuurd en ontvet worden. Daarna kunnen de volgende lagen epoxy nat in nat worden opgezet.

row-cruiser-stitch-glue-28 row-cruiser-stitch-glue-29 row-cruiser-stitch-glue-30Volgende pagina >
Pagina 1, 2, 3, 4
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.


Warning: mysql_free_result(): 8 is not a valid MySQL result resource in /home/mrboat/domains/mrboat.nl/public_html/page.php on line 153